Mijn naam is Saskia de Bruijn-Chrispijn

UPDATE CORONAVIRUS
Saskia's Medisch Pedicurepraktijk Hoorn is weer geopend!!!

Vanaf 11 mei 2020 hebben wij de deuren weer geopend nadat de overheid de contactberoepen hiervoor groen licht heeft gegeven. Uiteraard gebeurt dit met inachtneming van alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) te voorkomen.

U zult uw medisch pedicure daarom in een nog meer beschermde outfit ontmoeten. Daarnaast zijn er aantal aanvullende hygiŽne maatregelen getroffen. Zo wordt na elk klantbezoek de praktijkruimte 15 minuten gelucht, schoongemaakt en de stoel gedesinfecteerd. Ook vervangt de medisch pedicure na elke behandeling haar plastic schort, handschoenen, mondkapje, hoofdbescherming en al haar gebruikte papieren doeken. Dit wordt direct in een plastic zak gedaan, afgesloten en apart weggegooid.

Al deze maatregelen zorgen ervoor dat u weer (veilig) een afspraak kunt maken bij uw medisch pedicure!

Wij zullen u via al onze communicatiekanalen (e-mail, website en social media) op de hoogte houden. Ons advies is om onze website regelmatig in de gaten te houden.

Ik ben meer dan 15 jaar pedicure en heb sinds juli 2019 het diploma Medisch Pedicure behaald. Hierdoor ben ik nog beter in staat uw voeten te behandelen en te verzorgen.


Naast gewone behandelingen verzorg ik ook diabetici en klanten met reumatische of oncologische voeten. Speciale nagelbehandelingen zoals nagelreparatie, nagelregulatie d.m.v. nagelbeugels, orthesiologie (ortheses) en anti-druk technieken behoren tevens tot de mogelijkheden.


Gun uw onderdanen de aandacht die ze verdienen

Veel mensen hebben last van pijnlijke of vermoeide voeten. Niet zo vreemd als je je realiseert hoe de gemiddelde Nederlander met zijn belangrijkste onderdanen omgaat. Of liever gezegd, niet omgaat!

Bij de verzorging van ons lichaam hebben voeten een ten onrechte lage prioriteit. Met allerlei ongewenste ongemakken zoals eeltvorming, likdoorns, ingroeiende nagels of ‘gewoon’ vermoeide voeten, als direct gevolg. Pijn en ongemak die u uzelf kunt besparen. Maak een afspraak met de pedicure en voorkom dit soort narigheid.

Rug- en nekklachten zijn maar één stap verder...

Slecht verzorgde voeten kunnen behalve veel pijn, ook een verkeerde lichaamshouding en daarmee vervelende rug- of nekklachten tot gevolg hebben. Zo ver hoeft het natuurlijk allemaal niet te komen.

Met een bezoek aan een professioneel opgeleide medisch pedicure met goede apparatuur, krijgen uw voeten de juiste (pijnloze) verzorging en voorkomt u deze ongemakken.

Op goede voet leven

Het wordt echt de hoogste tijd om uw voeten net zo goed te gaan verzorgen als de rest van uw lichaam. Met een uitgebreid advies voor uw specifieke voetenwerk, is preventie het sleutelwoord.

Naast de standaard- behandeling kunt u ook voor een deelbehandeling kiezen (zoals bijvoorbeeld een likdoorn). Behalve algemeen verzorgende voetencrèmes adviseren we ook producten ter behandeling van bijvoorbeeld zweetvoeten, kloven, schimmelnagels etc. Wat de algemene crèmes betreft, elk huidtype en ieder seizoen vraagt om een eigen crème. We adviseren u graag.

Privacy Policy

Saskia's Pedicurepraktijk hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In onze Privacy policy willen wij heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Klik hier om onze privacy policy door te nemen.